ACCEPTAR
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
09/03/20
Tres podios sub20 en el nacional de campo a través /Tres podis sub20 en el nacional de camp a través
Tres podis sub20 en el nacional de camp a través

La selecció de la Comunitat Valenciana ha tornat de terres aragoneses amb bons resultats, dos podis per autonomies i una medalla de plata individual és el balanç del Campionat d'Espanya de camp a través Disputat el diumenge a Saragossa.

Gran èxit de les esquadres sub 20 a l'aconseguir dos bronzes per equips, en categoria femenina el conjunt taronja va totalitzar 51 punts, la victòria se la va adjudicar Castella i Lleó amb 23 i el subcampionat Madrid amb 46. La primera atleta a creuar la línia de meta va ser Nara Elipe, la castellonenca va ser sèptima, a continuació van entrar, Carolina Aicart (10a), Andrea Álvarez (16a), Laura Domene (18a), Blanca Rodriguez (45a) i Aina Álvarez (58a).

En la classificació masculina la Comunitat Valenciana va sumar 57 punts, a tan sols un de Madrid que va ser segona (56), el títol va ser a les mans de Castella i Lleó amb 45 punts. Brillant actuació de Miguel Baidal, que acudia a la cita com a vigent campió d'Espanya, l'alacantí va lluitar fins al final amb valentia aconseguint la medalla de plata. L'actuació valenciana es va completar amb Miguel Martínez (9), Alejandro Pérez (20é), Isaac Hirshman (24é), Alejandro Martínez (54é) i Abdelmonim El Khayami (77é).

El combinat sub23 va aconseguir un meritori quint lloc per comunitats amb 94 punts, el millor atleta classificat de la selecció va ser Javier Carratala (72é), li van seguir en meta, Kevin Guerri (81é), Ferran Belda (83é), David Gomez (94é), Jaume Albarañez (96é) i Carlos Muñoz (98é). Les valencianes van ser novenes amb 150 punts, l'equip ho han format, Nazareth Asencio (93a), Alba Cebrián (95a), Nuria Conejos (121a), Elena Ramos (123a) i Inmaculada Llorca (136a).

El sextet masculí en categoria absoluta va finalitzar sext amb 99 punts, el primer valencià a cobrir els 10.300 metres va ser Jose Ignacio Gimenez (13é), a continuació, Miguel A. Barzola (15é), Abderrahman El Khayami (41é), Ruben Requena (54é), Rubén Gómez (60é) i Hamza Ardjoun (79é), a nivell individual va competir Andreu Blanes (34é). El conjunt femení va firmar la novena plaça amb 146 punts, amb l'actuació de Maria Ureña (34a), Yesica Mas (41a), Julia Font (44a), Cristina Juan (61a) i Cristina Juan (75a).

Per: Alfredo Repollés