Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
07/10/19
Tres preseas en el nacional máster de maratón/ Tres medalles en el nacional màster de marató
Tres medalles en el nacional màster de marató

Els maratonians de la Comunitat Valenciana han tornat de Logronyo amb tres títols de campions d'Espanya màster, un nacional que este diumenge ha congregat a un centenar dels millors especialistes majors de 35 anys.

La valenciana Natacha López del CA Carnicas Serrano s'ha imposat en la categoria F35 amb un temps de 3h 14:57, el seu segon millor crono de la temporada. En hòmens, la medalla d'or M35 ha sigut per al xabienc José Manuel García del CA Llebeig amb una marca de 2h 29:45.

El tercer metall per a la Comunitat Valenciana ha arribat de la mà del valencià Francisco Martí del CA Crespo Runners que ha firmat 3h 05:10 en la classificació M65, majors de 65 anys. També han aconseguit plaça de finalista (classificats entre els huit primers de la seua categoria), Vicente Felis (atleta independent), 5t en M55 amb 3h 04:00 i José David Serrano del CA Carnicas Serrano, 8u en M40 amb 3h 14:57.

Per: Alfredo Repollés

LINKS