Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
19/12/17
Víctor Ruiz y Carla Masip se imponen en Benicarló/Víctor Ruiz i Carla Masip s'imposen a Benicarló
Víctor Ruiz i Carla Masip s'imposen a Benicarló

El passat cap de setmana va tindre lloc el Cross de Benicarló amb gran participació tant popular com federada en totes les categoríes. Esta ha sigut la quinta prova puntuable del Circuit Autonòmic de camp a través i l'última de 2017.


En categoría masculina s’imposà Víctor Ruiz, el del CA Platges de Castelló fon el més ràpid amb 34”15. Després d'ell entraren dos companys d'equip amb Héctor Díaz-Tendero en segona posició (34”27) i el promesa Iván Muñoz (34”31).


En dones la primera a creuar la línia de meta va ser el castellonenca Carla Masip amb un temps de 17”30. L'atleta del CE Vinaròs, encara en categoría sub23, continúa demostrant que és una de les més fermes promeses de l'atletisme a la Comunitat Valenciana. Després d'ella entraren la valenciana del CA Silla Raquel Landín (17”39) i el podi el tancà l'atleta del CA Platges de Castelló Dori Iniesta (18”00).


El Circuit tornarà a disputar-se ja en 2018 amb dos proves el diumenge 14 de gener, per un costat el Cross d'Onda i per l'altre el Cross de La Nucía.

Per: Carlos Domingo

ARXIUS PDF