Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
27/12/17
Víctor Ruiz representará a Europa en Edimburgo/Víctor Ruiz representarà Europa a Edimburg
Víctor Ruiz representarà Europa a Edimburg

El valencià Víctor Ruiz està quallant un gran inici de temporada. En els primers mesos de competició s'està veient una gran versió d'este corredor, campió d'Espanya de milla en ruta, que defén els colors del CA Platges de Castelló i porta entrenant ja huit anys en la capital de La Plana. Víctor ha sigut el més ràpid en diversos crossos i representà Espanya en el relleu mixt que es penjà el bronze en el passat Campionat d'Europa de camp a través disputat en Samorin (Eslovàquia).


Gràcies a esta magnífica arrancada de temporada la Federació Europea li ha seleccionat per a representar al combinat continental que competirà en el Great Edinburgh International Cross Country el pròxim dissabte 13 de gener a la capital escocesa. Esta és una carrera en què s'enfronten les seleccions locals d'Escòcia i Gran Bretanya junt a un combinat dels millors especialistes de la resta d'Europa i els Estats Units. El corredor d'Utiel té com a objectiu representar a Espanya el pròxim mes d'agost en el Campionat d'Europa de Berlín en la prova de 3.000 metres obstacles i, a pesar de ser encara molt prompte, la seua preparació està sent més que positiva.

Per: Carlos Domingo
Foto: CA Platges de Castelló