Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
11/11/19
Victorias de José Martinez, Pilar González y Antonio Paz en el pentatlón de jueces /Victòries de José Martinez, Pilar González i Antonio Paz en el pentatló de jutges
Victòries de José Martinez, Pilar González i Antonio Paz en el pentatló de jutges

Un any més els jutges de la delegació de València van canviar l'uniforme habitual de la FACV o de la RFEA per una camiseta, un pantaló (i alguns) les sabatilles de claus.

El Velòdrom Lluís Puig va acollir la trenta-huitena edició del dit esdeveniment dissabte passat 9 de novembre, dia en què es va inaugurar el dit palau en el ja llunyà i olímpic any 1992. Això sí, en el seu moment només va albergar proves ciclistes. L'atletisme arribaria en 1995.

El pentalón masculí (60 metres, llargada, pes de 4 kg, alçada i 1.000 metres) va veure la victòria de José Carlos Martínez Moreno amb una puntuació total de 3.191 punts. Li va acompanyar en el podi Joaquín Ros.

En les proves màster (els competidors de les quals han de tindre més de 40 anys) no es disputa el salt d'altçada pel que la prova combinada es convertix en un tetratló a més de substituir la prova del quilòmetre per una carrera de 600 metres.

En categoria femenina es va imposar Pilar González Palop amb 510 punts. En dones es llança amb la bola de pes de 3 kg.

El millor en hòmens va ser Antonio Paz amb 2.140 punts, seguit de Roberto Sahuquillo amb 1.701 i José Fajardo amb 1.505 punts respectivament. Sis van ser els participants en la combinada masculina màster.

Per: Joan Pelayo

ÀLBUM DE FOTOS
LINKS