Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
15/12/18
Alicante cuenta con nuevos jueces de atletismo/Alacant compta amb nous jutges d'atletisme
Alacant compta amb nous jutges d'atletisme

La Comunitat Valenciana compta amb 14 nous jutges d'atletisme de nivell 1 RFEA, darrere d'aconseguir l'ascens en el curs que es va celebrar al llarg dels mesos d'octubre i novembre en el Centre de Tecnificació d'Alacant, organitzat pel Comité Autonòmic de jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

El 58% dels aspirants han aconseguit ascendir a la categoria RFEA, que permet realitzar labors de control tècnic en  Competicions oficials del calendari nacional i autonòmic en pista coberta, aire lliure, camp a través, ruta, muntanya i trail. 

La número u de la promoció ha sigut Estefanía Sánchez, junt amb ella han aconseguit la qualificació de “aptes”, Yislen Aljoe, Ana María Arroyo, Paula Casanova, David  Concejo, Paula Fernández, Álvaro García, Víctor García, Sonia García, Adrián Gomiz, Adrián Pastor, Isabel Primo, Aitor Sepulcre i Clara Verdeguer.

Per: Alfredo Repollés