Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
15/01/16
Castellón acoge un nuevo curso de juez de atletismo /Castelló acull un nou curs de jutge d'atletisme
Castelló acull un nou curs de jutge d'atletisme
Després dels èxits d'edicions anteriors, la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana ha convocat un nou curs de jutge d'atletisme que es realitzarà a Castelló a partir del 5 de febrer, concretament en les instal·lacions de la Universitat Jaume I.

Tindrà una duració de 30 hores lectives en sessions teòriques i pràctiques, i donarà accés a una doble titulació, una de caràcter autonòmic que permetrà actuar en el territori de la Comunitat, i una altra de nivell nacional que habilitarà l'assistència a competicions del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme.

Al llarg de la temporada, que va donar començament el passat 1 de novembre i que conclourà el pròxim 31 d'octubre, la Comunitat acollirà en les seues tres províncies importants cites atlètiques d'àmbit nacional i internacional, tant en camp a través, pavelló cobert, pista a l'aire lliure o ruta, on es podrà actuar amb la titulació requerida.

Per a poder realitzar el curs és necessari tindre més de 16 anys, abonar la matrícula (50 euros) i tramitar la inscripció online abans del 4 de febrer en la web de la Federació Valenciana. També podran presentar-se a esta acció formativa aquells jutges amb llicència autonòmica per la FACV que vullguen aconseguir l'ascens de categoria.

Per: Alfredo Repollés.


Inscripció curs RFEA nivell 1
Inscripció examen d'accés nivell 1 RFEA (jutges amb llicència)