Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/03/17
Emotivo y merecido homenaje/Emotiu i merescut homenatge
Emotiu i merescut homenatge
Com anunciàvem, l'homenatge que dispensaria l'Atletisme Valencià al jutge Antonio Arribas tenia tots els ingredients per a ser un moment molt emotiu, no podia ser d'una altra manera, eren més de 50 anys en el nostre esport, i tota una generació de jutges en la família.

Passen les sis i quart de la vesprada, el Velòdrom Lluïu Puig es paralitza, Antonio es troba disposat a començar la prova de salt de longitud com a jutge principal , és llavors quan li indiquen que ha d'abandonar el seu lloc, ha arribat el moment.

Rodejat de tots els seus companys i amb el públic lloc en peu, el president de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, D. Vicente Añó, i el president del Comité Autonòmic de jutges de la FACV, D. José Magraner, li fan entrega de tan preat guardó, un reconeixement a la seua dilatada i meritòria carrera arbitral, amb actuacions en Jocs Olímpics, Campionats d'Europa i del món, i un infinitat de Campionats d'Espanya.

Junt amb Antonio, la seua dona i una futura jutge, la seua néta, boten a l'arena de competició minuts després, experimentant de primera mà l'aplaudiment del públic en tan merescut homenatge.

Demà, Antonio tornarà a enfundar-se l'uniforme, resta una llarga jornada de clausura del Campionat d'Espanya Júnior, i com no,  Antonio la viurà des del sintètic, com a jutge, junt amb els atletes. 

Per: Alfredo Repollés