Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
20/04/15
Jordi Roig renueva su plaza en el panel internacional de salidas IAAF/Jordi Roig renova la seua plaça en el panell internacional d'eixides IAAF
Jordi Roig renova la seua plaça en el panell internacional d'eixides IAAF
El jutge alacantí Jordi Roig ha renovat la seua plaça en el Panell Internacional d'Eixides de la IAAF per al període 2016/2019. L'acord va ser pres en l'última reunió del Consell de la Federació Internacional celebrada a Pequín.

Roig, acumula una dilatada experiència en esta tasca i entre altres actuacions de rellevància es troba l'haver donat el tret d'eixida a la final de 100 metres dels Jocs Olímpics de Londres'2012, on el velocista jamaicà Usain Bolt va parar el crono en 9.63, establint un nou Rècord Olímpic.

Recentment també ha realitzat esta missió en el Campionat d'Europa en pista coberta Praga'2015, i en la seua agenda figura la seua designació al Campionat del món Londres'2017.

Per: Alfredo Repollés
ARXIUS PDF