Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
17/09/15
La Federación Valenciana convoca un curso de juez de atletismo /La Federació Valenciana convoca un curs de jutge d'atletisme
La Federació Valenciana convoca un curs de jutge d'atletisme
Prosseguixen les accions formatives de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, en esta ocasió l'ens federatiu oferta en la província d'Alacant un curs de jutge d'atletisme acollit a la normativa de la Federació Espanyola i organitzat pel Comité Autonòmic de jutges.

Els alumnes podran obtindre dos titulacions, una de caràcter autonòmic que permet actuar en el territori de la Comunitat, i una altra de nivell nacional que habilita l'assistència a competicions del calendari RFEA.

L'activitat tindrà lloc en el Centre de Tecnificació de la capital alacantina del 6 al 21 de novembre els divendres a la vesprada i dissabtes al matí, amb un total de 30 hores lectives en sessions teòriques i pràctiques.

Poden realitzar-ho els majors de 16 anys que complisquen els requisits establits en la convocatòria i que tramiten la seua inscripció abans del 6 de novembre en la plataforma de formació de la Federació Valenciana.

Per: Alfredo Repollés

» Inscripció curs RFEA nivell 1
» Inscripció examen d'acces nivell 1 RFEA
ARXIUS PDF