Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
28/06/18
La capital alicantina formará nuevos jueces de atletismo/La capital alacantina formarà nous jutges d'atletisme
La capital alacantina formarà nous jutges d'atletisme

L'agenda atlètica de la Comunitat Valenciana és àmplia i diversa, el calendari està replet de competicions de qualsevol tipus i àmbit, des de jornades municipals de promoció a campionats nacionals i internacionals, per això, és necessari disposar d'un ampli grup de jutges que realitzen el control tècnic d'estes proves.

Amb este objectiu el Comité Autonòmic de Jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana posa en marxa un curs de jutge d'atletisme RFEA nivell 1, que tindrà lloc en el Centre de Tecnificació d'Alacantdel 20 d'octubre al 17 de novembre, data en què els aspirants realitzaren l'examen d'accés.

Tindrà una duració de 30 hores Lectives, 20 en sessions teòriques i 10 en pràctiques realitzades en competicions oficials de la Federació Valenciana. Este curs dóna accés a una doble titulació, una de caràcter autonòmic que permet actuar en el territori de la Comunitat Valenciana, i una altra de nivell nacional que habilita  L'actuació en campionats del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme.

Per a participar és necessari tindre 16 anys, abonar la quota de  Matrícula (50 euros) i tramitar la inscripció en la plataforma de formació De la FACV abans del 8 d'octubre. A esta acció formativa també poden presentar-se aquells jutges amb llicència autonòmica en vigor per la Federació Valenciana que vullguen aconseguir l'ascens de categoria.

Per: Alfredo Repollés

Convocatòria del curs
Inscripció curs d'Alacant RFEA nivell 1
Inscripció examen d'accés Alacant nivell 1 RFEA (jutges amb llicència)