Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/10/15
La capital valenciana acoge un nuevo curso de juez de atletismo/La capital valenciana acull un nou curs de jutge d'atletisme
La capital valenciana acull un nou curs de jutge d'atletisme
El Comité Autonòmic de jutges de la Federació Valenciana convoca per al 30 d'octubre un curs de jutge d'atletisme a celebrar en la ciutat de València, concretament en wl Palau Velòdrom Lluís Puig (Benimàmet).

Tindrà una duració de 30 hores lectives en sessions teòriques i pràctiques, i donarà accés a una doble titulació, una de caràcter autonòmic que permetrà actuar en el territori de la Comunitat Valenciana, i una altra de nivell nacional que habilitarà l'assistència a competicions del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme.

Esta titulació faculta per a poder exercir labors d'arbitratge en proves de running del calendari oficial, com la Marató de València Trinidad Alfonso (15 de novembre), que un any més congregarà a milers de corredors ‘populars' i esportistes d'elit en la gran cita esportiva de la capital del Túria.

Al llarg de la temporada la Comunitat acull en les seues tres províncies importants cites atlètiques d'àmbit nacional i internacional, tant en camp a través, pavelló cobert, pista a l'aire lliure, com en ruta.

Fins al moment tenen data confirmada en el calendari, dos campionats d'Espanya, de mig marató en Santa Pola (24 de gener) i de clubs per a atletes veterans a Castelló (10 de juliol), a estos esdeveniments se sumaran en breu noves cites nacionals.

Per a poder participar en esta acció formativa és necessari tindre més de 16 anys i complir els requisits establits en la convocatòria, entre ells, tramitar la inscripció abans del 29 d'este mes en la plataforma de formació de la Federació Valenciana.

Per: Alfredo Repollés

Inscripció curs RFEA nivell 1
Inscripció examen d'accés nivell 1 RFEA (jutges amb llicència)


ARXIUS PDF