Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/01/19
Notables resultados en los cursos de juez de Valencia y Castellón/Notables resultats en els cursos de jutge de València i Castelló
Notables resultats en els cursos de jutge de València i Castelló
El nou any ha oferit bones notícies per al Comité de jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, un 55,17% dels aspirants que van optar a la titulació nacional de jutge de nivell 1 RFEA han aconseguit superar les proves d'accés que es van realitzar en el velòdrom Lluís Puig de València el passat 1 de desembre, i que van congregar 29 alumnes dels cursos provincials de Castelló i València.

La Federació Espanyola d'Atletisme ha publicat la relació d'aptes este divendres (4 de gener), una llista composta per sis dones i deu hòmens, on ha aconseguit el número u de la promoció el valencià Enrique Fuertes.

Els nous graduats en l'arbitratge atlètic, osé Badía, Josefa Bou, Enrique Fuertes, Andreu Gómez, Miguel Marco, Alicia Martínez, Héctor Mas, J. Salvador Palacios, Isabel Primo, José M. Romero, José Romero, David Sanz, Gracia Segarra, Mª Mar Torres, Adrià Valero i Lourdes Vicente.

L'estadística per províncies tira un excel·lent resultat a València, amb un 81,25% d'aprovats en la categoria RFEA nivell 1, i a Castelló el 23,08%. El ràtio global d'aprovats d'ambdós cursos ascendix al 79,31 % al computar els aspirants que han aconseguit la categoria autonòmica, tots ells podran exercir labors de control tècnic en  competicions oficials del calendari de la Federació Valenciana en les seues diverses modalitats en pista coberta, aire lliure, camp a través, ruta i trail.

Per: Alfredo Repollés