Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
07/07/17
Seis jueces de la Comunitat actuarán en los próximos eventos/Sis jutges de la Comunitat actuaran en els propers esdeveniments
Sis jutges de la Comunitat actuaran en els propers esdeveniments
Queden per celebrar tres importants cites atlètiques del calendari nacional, que no només comptaran amb la presència d'importants atletes de la Comunitat Valenciana, sinó amb l'actuació de jutges del Comitè Autonòmic de la FACV.

La primera serà el campionat d'Espanya júnior que es disputarà aquest cap de setmana (8 i 9 de juliol) a la localitat catalana de Granollers, que comptarà amb l'actuació de Julián Alarcón com a jutge cap de marxa i Alicia Ruano com a jutge àrbitre de carreres .

La propera cita per als nostres jutges serà el proper divendres (14 de juliol) amb motiu del Meeting Madrid 2017, on l'alacantí Jordi Roig ostenta el càrrec de coordinar l'equip d’eixides, encarregat de donar el tret a totes les carreres de la reunió internacional, la nòmina d'inscrits vaticina grans registres.

El plat fort arribarà d'aquí a 15 dies (22 i 23 de juliol) amb la celebració del campionat d'Espanya absolut a Barcelona, ?URFrancisco García, coordinador d’eixides, Carlos Velasco, adjunt a la direcció tècnica, Joan Pelayo, jutge cap de marxa, i Alicia Ruano, jutge de marxa.

Per: Alfredo Repollés

Foto: JJ Vico