Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/11/16
Todo un éxito el curso de juez de Dirección Técnica/Tot un èxit el curs de jutge de Direcció Tècnica
Tot un èxit el curs de jutge de Direcció Tècnica

Gran èxit dels jutges de la Comunitat Valenciana en el curs de Direcció Tècnica celebrat el passat mes d'octubre en l'Estadi del Túria (València), on tots els assistents han aconseguit aprovar l'ascens al panell “B” d'esta modalitat, segons  comunicat oficial de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

Menció especial per a José Miguel Barrios que va aconseguir ser el jutge amb major puntuació dels catorze que es van presentar a este seminari, que es va realitzar en tres jornades al llarg del dissabte (15) i diumenge (16), i que va comptar amb dos destacats ponents del Comité Nacional de jutges, Miguel Angel Moreno i Juan Carlos Puerta.

La incorporació a este panell tècnic permetrà exercir de jutge principal de direcció tècnica en totes les competicions provincials, autonòmiques i del calendari nacional, al mateix temps que formar part de l'equip de direcció tècnica en les grans cites atlètiques, com campionats d'Espanya i reunions internacionals.

Per: Alfredo Repollés.

ARXIUS PDF