Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
27/03/19
Trece jueces de la Federación Valenciana en el seminario del CNJ/Tretze jutges de la Federació Valenciana en el seminari del CNJ
Tretze jutges de la Federació Valenciana en el seminari del CNJ
La formació contínua és un factor important, i en el món de l'esport és vital si al “arbitratge” ens referim, per això, el Comité Nacional de Jutges de la Federació Espanyola d'Atletisme ha convocat per als pròxims 13 i 14 d'abril un Seminari dirigit a tots els jutges de nivell III, màxima categoria d'este col·lectiu a Espanya.

Durant este cap de setmana  més d'un centenar de jutges es reuniran a Madrid per a abordar una intensa agenda, on es debatran i posaran en comuns coneixements i experiències dels últims anys en matèria d'eixides, cronometratge elèctric, microxip, proves de trail running, entre altres aspectes tècnics.

Al seminari han sigut convocats 13 jutges de la Comunitat València, de la província d'Alacant prendran part, David Coves, Javier Jover , Francisco Javier Medina, Francisco Pavia, Jordi Roig i Francisco Sancho, de València acudiran, Julián Alarcón, Joaquín Guzmán,  José Martí, Joan Josep Pelayo, Román Ramos i Alicia Ruano, i de Castelló, Vicente Ferrando.

Actuacions de jutges valencians en l'estranger

Els jutges de la Federació Valenciana participen assíduament en competicions internacionals, diumenge passat a instàncies del ComitéNacional de la RFEA Alicia Ruà va actuar com a jutge de marxa en el Campionat Italià de 20 km celebrat en la localitat de Cassino.

Per: Alfredo Repollés