Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
20/12/18
Valencia ha acogido la reunión anual de jueces/València ha acollit la reunió anual de jutges
València ha acollit la reunió anual de jutges

A fi de temporada i començament de la següent, els jutges valencians realitzen la seua tradicional reunió per a analitzar allò que s'ha succeït durant l'any i preparar el nou calendari, en esta ocasió l'assemblea ha tingut lloc en l'Estadi Lluís Puig de València.

El Delegat Provincial, Alfonso Bonacasa, i el secretari, Carlos Velasco, han agraït a tot el col·lectiu l'esforç i predisposició a formar part dels jurats de competició de la província de València, i la col·laboració en els campionats d'Alacant i Castelló.

Bonacasa, ha ressaltat l'increment del 40% en les llicències en els últims quatre anys, en 2018 han sigut 106 jutges els que s'han encarregat del control tècnic de les proves provincials. En nom del Comité Autonòmic i de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana ha felicitat Alicia Ruano per la seua ratificació en el panell de marxa d'European Athletics per al període 2019-2022.

S'ha informat del bon funcionament de les noves tecnologies en les comunicacions  amb el Comité, i s'ha analitzat els informes dels jutges àrbitres i directors tècnics de diversos àmbits, realitzant una posada en comú d'aspectes de millora en la nova temporada, que excepcionalment tindrà una duració de 14 mesos, i que finalitzarà el 31 de desembre en lloc del 31 d'octubre.

La formació contínua serà uns dels aspectes a potenciar en 2019, per a poder donar major cobertura i qualitat a les competicions, per a això, està previst realitzar seminaris d'accés a panells nacionals de marxa, video-finish i eixides, a través del Comité Autonòmic i de forma conjunta amb Alacant i Castelló.

Entre els grans reptes per al conjunt “arbitral” que tindran lloc en terres valencianes es troba el campionat d'Espanya Sub18 en pista coberta (9 i 10 de març, Lluís Puig), campionat d'Espanya de fons en pista i Trofeu Ibèric (6 d'abril, Burjassot), campionat d'Espanya de milla en ruta Absolut i Màster (13 d'abril, Sagunt), campionat d'Espanya Màster en pista (29 i 30 de juny, Sagunt) i les tradicionals proves del calendari de ruta IAAF a València, X 10K València Ibercaja (13 de gener), 15K Nocturna València Banc Mediolanum (8 de juny), Mig Marató València Trinidad Alfonso EDP (27 d'octubre) i Marató i 10K València "Trinidad Alfonso" EDP (1 de desembre).

Per: Alfredo Repollés