Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
10/10/17
Valencia organiza un curso de juez de atletismo/València organitza un curs de jutge d'atletisme
València organitza un curs de jutge d'atletisme

Continuen les activitats formatives de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, en esta ocasió la temporada atlètica començarà amb l'organització d'un curs de jutge d'atletisme En la ciutat de València del 17 de novembre al 2 de desembre (data d'examen).

El curs tindrà una duració de 30 hores lectives, 20 en sessions teòriques i 10 en pràctiques realitzades en competicions oficials de la Federació Valenciana. Dóna accés a una doble titulació, una de caràcter autonòmic que permet actuar en el territori de la Comunitat Valenciana, i una altra de nivell nacional que habilita  L'actuació en campionats del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme.

Per a participar és necessari tindre 16 anys, abonar la quota de  Matrícula (50 euros) i tramitar la inscripció en la plataforma de formació de la FACV abans del 15 de novembre.

També podran presentar-se a esta acció formativa aquells jutges amb llicència autonòmica en vigor per la Federació Valenciana que vullguen aconseguir l'ascens de categoria, la informació es troba disponible en la convocatòria de l'activitat.

Per: Alfredo Repollés

Convocatòria curs València
Inscripció curs de València RFEA nivell 1
Inscripció examen d'accés València nivell 1 RFEA (jutges amb llicència)