Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/01/20
29 nuevos jueces de atletismo en la Comunidad Valenciana/29 nous jutges d'atletisme a la Comunitat Valenciana
29 nous jutges d'atletisme a la Comunitat Valenciana

El Comité de Jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana comença l'any amb bones notícies, 20 aspirants han aconseguit la categoria nacional nivell 1 de la Federació Espanyola i 9 han aconseguit el nivell autonòmic, després de superar la prova d'accés realitzada en el velòdrom Lluís Puig de València el passat 30 de novembre, on s'examinava l'alumnat dels cursos de València i Castelló.

Encapçala la llista d'aprovats Maite Redó, la vinarossenca aconseguix la millor nota de la seua promoció. L'estadística mostra un bon resultat, 14 aprovats a Castelló (10 nivell nacional i 4 autonòmic), i 13 a València (9 nivell nacional i 4 autonòmic), també hi ha igualtat per sexes, 15 dones i 14 hòmens han superat l'examen.

Els nous jutges de la Comunitat exerciran labors de control tècnic en competicions oficials del calendari de la Federació Valenciana en les seues diverses modalitats, pista coberta, aire lliure, camp a través, ruta i trail running.

Han aconseguit la categoria nacional (nivell 1 RFEA), Desiré Adriá, Alejandro Arroyo, Noemí Corbalán, Antonio Garrido, Lucas Herráiz, César Jara, Juan Querol, Oscar Luján, Hugo Marcelino, Álvaro Molina, Javier Romero,  Lucía Romero, Luis Sánchez, Raquel Sancho, Paula Sanchiz, Olivia Serra, Aurora Serrano, José Torró i Encarni Zaragoza.

Per: Alfredo Repollés

Foto: Alfonso Bonacasa