Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
06/03/18
En Sevilla conseguí dos de mis tres objetivos/A Sevilla vaig aconseguir dos del meus tres objectius
A Sevilla vaig aconseguir dos del meus tres objectius

La valenciana Marta Esteban es proclamà campiona d'Espanya de Marató el passat dia 25 de febrer a Sevilla. Creuà la línia de meta traçada creuant l'estora blava estesa en els últims metres sobre el sintètic de l'Estadi de La Cartuja i va aconseguir un somni: l'or nacional en marató. “Des de la meua primera marató a Rotterdam han canviat moltes coses, sobretot la quantitat d'hores d'entrenament”, confessà l'atleta del Serrano Club de Atletismo en la seua visita al plató del programa Crono TV.


Ja amb el cap un poc més fred ha analitzat el que va ser eixa carrera, les seues emocions i els seus objectius aconseguits en un matí de diumenge perfecte per a competir en terres andaluses. Quan la dedicació i el compromís amb uns objectius van units amb una capacitat física adequada sol donar els seus fruits. Eixos 2:31.24 aconseguits a la capital sevillana van suposar “aconseguir dos dels tres objectius que tenía per a Sevilla”, un d'ells era proclamar-se campiona d'Espanya, un altre aconseguir plaça segura per al Campionat d'Europa d'atletisme que es disputarà a Berlín el pròxim estiu i el tercer trencar el seu límit personal. Els dos primers s’aconseguiren i el tercer haurà d'esperar, però com ella mateixa diu amb eixe somriure de qui sap que ha fet bé el seu treball: “no està tan mal”. ¡I tant que no ho està!

Per: Carlos Domingo