Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/09/19
Llega el Mundial de Atletismo/Arriba el Mundial d'Atletisme
Arriba el Mundial d'Atletisme
Queden escasses hores perquè comence la 17a edició del Campionat del món d'Atletisme, que tindrà lloc en el Khalifa International Stadium (Doha) amb una capacitat de 40.000 espectadors, que durant 10 dies podran disfrutar de veure en acció a les grans estreles del moment.

Fins a la capital catarí s'ha desplaçat l'equip espanyol compost per 38 atletes, 27 hòmens i 11 dones, dos de la Comunitat Valenciana, el plusmarquista nacional en 110 metres tanques Orland Ortega (CA Adites) i el recordman autonòmic de salt de llargada Eusebio Caceres.

El campionat s'inaugura a les 15:30 hores de matí divendres (16:30h en Doha) amb la qualificació del salt de llargada masculí, en el grup “B” participa l’atleta d’Onil Eusebio Caceres, amb una millor marca de la temporada de 8,19 metres (15é en el rànquing d'inscrits), la final està prevista per al dissabte (28) a les 19:40 hores.

Haurem d'esperar fins al dilluns (30) per a veure en acció a Orland Ortega en les sèries de qualificació que es disputaran a les 19:05 hores (horari espanyol). Ortega  acudix a la cita mundialista amb el tercer millor crono (13.05) i opcions per a penjar-se una medalla, les semifinals es disputaran el dimecres (2 d'octubre) a les 19:05 hores, i eixe mateix dia a les 22:00 hores tindrà lloc la final.

El club d'atletisme Platges de Castelló amb cinc atletes és el segon equip amb major presència en el combinat espanyol, Julia Takacs en 50km marxa, Patricia Sarrapio en triple salt, Javier Cienfuegos en llançament de martell, Álvaro Martín en 20km marxa i Mark Ujakpor en el relleu 4x400, també aporten atletes a la selecció dos clubs valencians, València Esports amb María Pérez en 20km marxa i Fent Camí Mislata amb Julio Arenas en el relleu 4x400.

El quadro tècnic de l'expedició espanyola compta amb la presència del valencià José Peiro, seleccionador nacional de la Federació Espanyola d'Atletisme i l'entrenador gandià Antonio Puig.

Per: Alfredo Repollés
LINKS