Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
22/05/20
Bachillerato para atletas de élite/Batxillerat per a atletes d'elit
Batxillerat per a atletes d'elit
La Direcció General d'Esports de la Conselleria d' Educació, Cultura i Esport ens informa que per al pròxim curs escolar 2020/2021 els esportistes d'elit d'esta federació, en funció dels seus resultats esportius, poden sol·licitar cursar un batxillerat amb un disseny específic per a esportistes d'elit.

El dit batxillerat està en funcionament des de fa onze cursos i en ell s'integren diferents esports obtenint fins ara molt bons resultats tant a nivell acadèmic com esportiu.

El principal objectiu dels dits estudis és compatibilitzar de la manera més adequada la pràctica esportiva amb els estudis previs a l'accés a la universitat, per al que s'establixen diferents mesures educatives.

Este batxillerat s'impartix en l'IES Conselleria de València i compta amb les modalitats d'humanitats i ciències socials i científic - tecnològic tant en 1r com en 2n curs.
LINKS