Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
23/11/18
Calendario del fin de semana/Calendari del cap de setmana
Calendari del cap de setmana

Quan tirem una ullada al calendari autonòmic ens donem compte de que la temporada ja està donant camallades imparable cap a l'inici de totes les competicions. Este cap de setmana és un bon exemple d'això ja que en tan sols tres dies trobem un total de dotze competicions de diferents categoríes i superfícies repartides per les tres províncies. 


Les competicions del cap de setmana comencen prompte esta vegada. Hui divendres sense anar més lluny s'organitza la primera a Castelló amb la I Jornada Municipal Sub14, Sub16 i Sub18. Ja el dissabte trobem quatre competicions més, dos d'elles a Alacant amb el I Control d'esta delegació provincial, també en la capital alacantina tindrà lloc el I Control Provincial JECV en categoríes Sub12 i Sub16. El mateix dissabte però esta vegada a València tindrà lloc el Campionat Provincial individual Sub16 (JECV) i la Final Sub14 per equips (Jocs Municipals), les dos a la pista del Palau Velòdrom Lluis Puig.


I ens fiquem en el diumenge on hi ha previstes fins a set competicions. A Vinaròs tindrà lloc la tercera prova puntuable del Circuit Autonòmic de camp a través amb el XXXVII Cross de Vinaròs-Memorial Mario Miralles que serà a més Campionat Provincial individual sobre esta superfície. A la província d'Alacant s'organitzaràn dos proves més, per un costat a Sant Joan tindrà lloc el II Control Provincial JECV Sub14 i per un altre a Benidorm es correrà el VII 10K Run Benidorm. Finalment a les pistes de l'Estadi del Túria a València s'organitzarà la 1ª Jornada de llançaments llargs+Control Delegació de València, el Critèrium Autonòmic de Marxa en pista d'hivern i este mateix critèrium pertanyent als JECV.

Per: Carlos Domingo

LINKS