Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
31/07/19
Campeonato de Europa por Selecciones Nacionales/Campionat d'Europa per Seleccions Nacionals
Campionat d'Europa per Seleccions Nacionals

Del 9 a l'11 d'agost la localitat polonesa de Bydgoszczacollirà el Campionat d'Europa per Seleccions Nacionals, una de les grans cites del calendari internacional per a la selecció espanyola, on els dotze països més potents del vell continent mesuraran el seu nivell. En esta edició el combinat espanyol s'enfrontarà a la República Txeca, Finlàndia, França, Alemanya, Gran Bretanya, Grècia, Itàlia, Suïssa, Suècia, Ucraïna i Polònia.

L'expedició està formada per 49 atletes (més 4 que acudixen en qualitat de reserves), sis de la Comunitat Valenciana, que també tindrà presència en el quadro tècnic, al capdavant del mateix el seleccionador nacional, José Peiró, i com a oficials d'equip els entrenadors Toni Puig i Claudio Veneziano.

En salt de llargada veurem en acció a Fatima Diame (València Esports), i en triple salt farà el propi el recordman de l'especialitat Pablo Torrijos (CA Platges de Castelló), mentres que en salt d'alçada s'enfundarà la camiseta nacional el plusmarquista autonòmic Miguel Angel Sancho (CA Platges de Castelló).

Els interessos espanyols en 110 metres tanques els defendrà el plusmarquista nacional Orland Ortega (CA Adidas), i com a part de l'equip de relleus 4x100 acudix l'oriolana Carmen Marco (València Esports).

La Federació Espanyola d'Atletisme desplaça al campionat quatre atletes en qualitat de reserves, entre els que es troba l'onilenc Jorge Ureña (CA Platges de Castelló).

Per: Alfredo Repollés

LINKS