Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
11/02/20
Castellón otorgó los cetros autonómicos por equipos/Castelló va atorgar els ceptres autonòmics per equips
Castelló va atorgar els ceptres autonòmics per equips

Diumenge passat la capital castellonenca va reunir als millors clubs de la Comunitat Valenciana En la lluita pels títols autonòmics per equips I les places que donen accés al Campionat d'Espanya per Clubs que se celebrarà a Sòria el pròxim 23 de febrer. Enguany el 41é Cross Ciutat de Castelló estrenava circuit en el parc de l'Auditori, fet que va afavorir l'afluència de públic.

El CA Platges de Castelló, organitzador de la prova, va pujar al podi en set ocasions, aconseguint cinc entorxats dels dotze en lliça, tres masculins i dos femenins, a continuació van classificar, CA Sant Joan i CD Metaesport amb tres podis.

En categoria Senior femenina el títol per equips se'l va adjudicar el CA Platges de Castelló amb 14 punts, el subcampionat va ser per a CA Safor Teika amb 50 i el tercer lloc se'l va adjudicar CD Metaesport amb 54. El Platges va aconseguir el doblet a l'imposar-se en la classificació masculina amb 17 punts, seguit del Medioterraneaatticus Urban amb 48 i Atletisme Crevillent amb 61.

L'entorxat sub23 masculí va ser per al CD Metaesport amb 47 punts, la segona plaça la va aconseguir el CA Sant Joan amb 52, i la tercera el CA Gandia amb 70. En dones va aconseguir el títol el Joventut Atlètica d'Elx amb 28 punts, el conjunt elxà també va aconseguir el primer lloc en la carrera sub20 femenina amb 34 punts, seguit del CA Xàtiva amb 61. Mentres que en masculina el triomf va ser per al CA Platges de Castelló amb 30 punts, seguit de l'Atletisme Crevillent Amb 34 i CA Fent Camí Mislata amb 42.

Es va penjar l'or màster masculí el CA Camisetes Econòmiques Elda amb 24 punts, la plata va ser per al Delta València CA amb 28, i el bronze per al CA Vall d'Albaida-Stock Logistic amb 59. En dones, el primer lloc se'l va adjudicar el CA Alcoi amb 35 punts, seguit del CA Cableworld amb 50 i Atlètic de Novelda amb 62.

El Platges de Castelló va aconseguir el doblet en la categoria sub18 (39 punts en xics i 15 punts en xiques), el subcampionat masculí el va aconseguir el CA Silla amb 46, seguit del CA Carnicas Serrano amb 73. Les joies en xiques van correspondre al CD Metaesport, plataamb 67, i CA Sant Joan, bronze amb 71.

Els trofeus sub16 femenins els van aconseguir, CA Silla, primer amb 16 punts, CA Petrer Capet, segon amb 51, i CA Platges de Castelló, tercer amb 61. Va alçar la copa en categoria masculina el CA Sant Joan amb 30 punts, van acompanyar en el podi al club alacantí, CA La Rabosa, subcampió amb 74, i CA Platges de Castelló, tercer amb 79.

Per: Alfredo Repollés

Foto: Joan Estruch

LINKS