Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
05/12/18
Clasificación provisional del Circuito Autonómico de cross/Classificció provisional del Circuit Autonòmic de cross
Classificció provisional del Circuit Autonòmic de cross

La temporada 2018/19 avança imparable i al camp a través ja ha consumit quatre proves puntuables del Circuit Autonòmic. Este pròxim cap de setmana no hi ha carrera prevista i és bon moment per a fer una ullada a les classificacions provisionals en les diferents categoríes. 


Computades les proves disputades a Vila-Real, Sant Joan, Vinaròs i Alzira la classificació sènior masculina la lidera Edison Stiben Castellano (CD Metaesport) amb 36 punts, després d'ell figuren Iván Portolés (Urban Running Castelló) i Mohamed Boufzouz (Atletisme Alcoi) els doe amb 28. En dones la líder es Lorena Rodríguez (Atletisme Alcoi) amb 25 punts seguida per Raquel Landín (Añares-Rioja) amb 18 i María Ureña amb 16.


En categoría Sub23 el líder indiscutible és Luis Salvador (CA Platges de Castelló) amb 28 punts, huit per damunt de Jaume Albaráñez (CD Metaesport) i a 13 de Carlos Muñoz (CA Platges de Castelló). En dones hi ha igualtat entre Carla Masip (CE Vinaròs) i Alexa Giménez (Atletisme Xàtiva) les dos amb 20 punts, darrere d'elles es troba Andrea Abad (CA Safor Delikia Sport) amb 18.


Continuem abaixant la franja d'edat i entre els Sub20 destaca Sergio Desfilis (CA Platges de Castelló) amb 25 punts pels 20 de Miguel Baidal (Atletisme Crevillent) i els 12 de Rubén Belloví (CA Platges de Castelló). En categoría femenina hi ha empat en el lideratge provisional amb els 18 punts que han sumat fins al moment Carolina Aicart (CA Platges de Castelló) i Andrea Álvarez (CA Platges de Castelló), tercera és Aina Álvarez (CAVA Stock Logistic) amb 14.


En els Sub18 les diferències encara no són grans i el líder en solitari és Miguel Ángel Martínez (Atletisme Dolores) amb 18 punts, només dos per davant d'Arnau Rosaleny (CA Torrent) i a tres de Sami Neffat (CA Platges de Castelló). En dones la igualtat també és màxima amb Lucía Berenguer (Atletisme Dolores) primera amb 24 punts, Andrea Rodríguez (Atlètic Novelda) segona amb 22 i Nara Elipe (CA Platges de Castelló) tercera amb 20. 


Però si hi ha una classificació ajustada esta és la dels Sub16 en categoría masculina amb tres noms separats per un punt. Francisco Soriano (CA Platges de Castelló) i Marcos Sánchez (CA Petrer Capeto) compartixen lideratge amb 16 punts i amb 15 els perseguix Ausias Rosaleny (CA Torrent). En dones la líder provisional és Alicia Crespo (CA Safor Delikis Sport) amb 22 punts seguida per María López (CA Platges de Castelló) amb 20 i Júlia Martínez (Atletisme Xàtiva) amb 18.


La pròxima prova puntuable del Circuit Autonòmic de camp a través serà el pròxim dia 16 de desembre quan tinga lloc el Cross de la Vall d’Uixó. Este serà a més l'últim cros de l'any natural 2018.

Per: Carlos Domingo
Foto: CA Platges de Castelló

LINKS