Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
15/05/20
Comienza el ciclo de Conferencias Fer Futur 2020/Comença el cicle de Conferències Fer Futur 2020
Comença el cicle de Conferències Fer Futur 2020
La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso posa en marxa el cicle de conferències “De la tecnificació a l'alt rendiment”, emmarcat en el projecte Fer Futur 2020.

El programa s'inaugura dijous que ve (21 de maig) amb el Webinar “Importància de l'entrenament respiratori en modalitats atlètiques de llarga duració” impartit per Nacho Martínez, entrenador nacional d'atletisme, especialista en la modalitat de trail-running ruta.

L'entrenament respiratori s'ha convertit en una ferramenta de gran potencial per a millorar el rendiment dels atletes, contribuint a aconseguir l'excel·lència esportiva. En la xarrada s'abordaran els mecanismes fisiològics, els beneficis i la seua programació.

El seminari donarà començament a les 17:30 hores, tindrà una hora de duració i aforament limitat. Està dirigit a entrenadors amb llicència per la FACV, si bé, també podran sol·licitar inscripció tècnics amb llicència d'entrenador RFEA d’altres Federacions Autonòmiques.

Per a poder assistir és necessari omplir el formulari online de confirmació de la FACV abans de les 20 hores del dimecres (20 de maig), posteriorment s'enviaran els enllaços d'accés a l'esdeveniment que es realitzarà a través del servici de videoconferència Zoom.

Per: Alfredo Repollés
LINKS