Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/03/20
Comunicado oficial al respecto del calendario de la FACV/Comunicat oficial respecte del calendari de la FACV
Comunicat oficial respecte del calendari de la FACV

Tal com estan evolucionant els esdeveniments entorn de l'expansió del COVID-19, el Director Tècnic de la FACV, prèvia consulta al Comité Tècnic i amb el vistiplau del seu President, ha pres les decisions següents:

- La suspensió provisional de totes les proves de calendari FACV organitzades i/o promogudes directament des de la mateixa, com ara campionats autonòmics, provincials, controls, etc.

- Esta suspensió provisional inclou també totes les proves que organitzem de forma delegada, com ara proves de Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana o altres de caràcter municipal o de qualsevol altre tipus que s'organitzen davall l'auspici de la FACV.

- Comunicar amb la major diligència i concreció, com s'està realitzant fins al moment, l'ajornament, suspensió o cancel·lació de qualsevol competició reflectida en el nostre calendari organitzada per altres entitats, des del moment que les mateixes ens traslladen eixes informacions.

- Esperar que tornem a l'activitat normalitzada per a, una vegada aconseguida la mateixa, tractar la nova confecció del calendari, de la forma que vegem més adequada per a cada un dels casos i sempre en coordinació amb les distintes delegacions provincials, municipals, JECV i qualsevol altra entitat que contemple proves en el nostre calendari.

Finalment recordar a tots que hem de seguir estrictament totes les mesures de seguretat establides pel Ministeri de Sanitat, el Govern i la Generalitat Valenciana. Tot passarà però depén de cada un de nosaltres que siga més ràpida i efectiva la superació d'esta situació extraordinària.

LINKS