Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
11/05/18
Con doce Masters al Campeonato de España de Gavà/Amb dotze Màsters al Campionat d'Espanya de Gavà
Amb dotze Màsters al Campionat d'Espanya de Gavà

El Campionat d'Espanya de 10.000ml, pentatló llançaments i combinades tindrà lloc a la pista de Gavà este pròxim cap de setmana. El pròxim dissabte 12 i el diumenge 13 els millors màsters d'Espanya dins d'estes especialitats es donaràn cita per a tractar d'acreditar els millors registres possibles i intentar pujar al podi. Dins dels 161 participants arribats de tots els punts de la geografia nacional n’hi haurà 12 atletes de la Comunitat Valenciana.


En la final de 10.000ml prendràn part Héctor Díaz-Tendero (CA Platges de Castelló), Rafael Pons (Atletisme Crevillent) i José Manuel Rius (Camp de Morvedre). En la prova de Pentatló de Llançaments n’hi haurà altres tres representants FACV com són José Enrique Palacios (CA Silla), Vicente Navarro (Atletisme Els Sitges) i Joaquín Acosta (CA Platges de Castelló). En Decatló nostre únic representant serà Jorge Sánchez (Camisetas Económicas Elda).


En dones seràn cinc les representants, dos d'elles són Johana María Hernández (CA Silla) i Laura Esteve (Guadassuar Maskokotas) que prendràn part en la prova de Pentatló de Llançaments. Les tres restants són María Villalba (Guadassuar Maskokotas), María Lilia Riva (Atletisme Dianium) i Claudia Schlie (CA Sant Joan) que disputaràn la final de l'Heptatlón.

Per: Carlos Domingo