Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
03/03/19
Cuatro medallas invernales en lanzamientos largos/Quatre medalles hivernals en llançaments llargs
Quatre medalles hivernals en llançaments llargs

Els llançadors de la Comunitat Valenciana han aconseguit nous triomfs, este dissabte a Jaén han sumat quatre noves medalles (1 plata i 3 bronzes) en el Campionat d'Espanya d'hivern de Llançaments Llargs.

En martell la plusmarquista autonòmica absoluta Osarumen Odeh del CA Platges de Castelló s'ha penjat la plata desplaçant l'artefacte de 4kg a 63,69m, el bronze ha sigut per a la gandiana Gema Marti fel FC Barcelona, la recordwoman autonòmica Sub20 ha realitzat una marca de 60,15m, i el castellonenc Aitana Safont del CA Platges de Castelló ha classificat sexta amb 54,59m.

El tercer metall ha arribat de la mà d'Aimar-Genis Palma del CA platges de Castelló en llançament de martell (7,260kg) amb 63,13m, en sèptima posició ha finalitzat el gandià Daniel Major del Club Córrer el Garbí de Gandia amb 52,92m.

La quarta joia ha sigut en la prova de disc (1kg), la gandiana Mar Morant del Safor Delikia Sport s'ha penjat el bronze amb un llançament de 50,78m.

D'esta manera es posa un passador d'or a la temporada hivernal que conclourà el pròxim 9 i 10 de març amb la 19a Copa Europea de Llançaments que tindrà lloc en Samorin (Eslovàquia).

Per: Alfredo Repollés

LINKS