Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
21/11/19
El Cross Ciutat de Vinaròs cumple su 38º aniversario/El Cross Ciutat de Vinaròs complix el seu 38é aniversari
El Cross Ciutat de Vinaròs complix el seu 38é aniversari

Este diumenge els aficionats al camp a través tenen una cita en terres castellonenques amb la celebració del Cross Ciutat de Vinaròs, que en esta ocasió complix el seu 38é aniversari, un any més forma part del Circuit Autonòmic de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, que en esta edició compta amb un calendari d'11 proves.

Fins a este municipi costaner es desplaçaran més de 300 atletes especialistes en esta disciplina amb l'objectiu d'aconseguir més gran de punts possibles. Vinaròs, inaugura la quarta edició Circuit de Cross Diputació de Castelló, compost per cinc crosses puntuables, les pròximes cites seran, Vila-real (1 de desembre), Benicarló (15 de desembre), La Vall d'Uixó (22 de desembre) i  Castelló (9 de febrer).

La competició tindrà una duració de quatre hores, el primer tir d'eixida serà a les 10 del matí amb la carrera infantil femenina (sub14) sobre la distància de 1.500 metres, fins a l'11 hores es realitzaran proves per als més jóvens, serà llavors quan entren en acció els atletes més  veterans (majors de 35 anys) junt amb els corredors populars, en hòmens hauran de completar un total de 5.000 metres, la mateixa distància que en dones, l'eixida de la qual serà a les 11:35 hores, en el caixó s'alinearan quatre categories (màster, sub23, absoluta i popular), la matinal conclourà a les 13:50 hores amb l'entrega de trofeus.

L'organització va a càrrec del Club Esportiu Vinaròs-Aigües de Vinaròs, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, Diputació Provincial i marques comercials.

Per: Alfredo Repollés


LINKS