Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
07/02/19
Los mejores sub23 se baten el cobre en Salamanca/Els millors sub23 es baten el coure a Salamanca
Els millors sub23 es baten el coure a Salamanca

La pista coberta “Carlos Gil Pérez” situada en la Ciutat Esportiva de La Aldehuela de Salamanca es vist de llarg este cap de setmana (9 i 10 de febrer) per a albergar el XXXIII Campionat d'Espanya Sub23, que com en edicions anteriors es realitzarà en tres jornades, dissabte (matí i vesprada) i  diumenge (matí), i que enguany compta amb una inscripció que supera el mig miler d'atletes, 48 de la Comunitat Valenciana, 25 hòmens i 23 dones.

En els primers llocs de les llistes d'inscrits figuren huit atletes de la Comunitat Valenciana, Marta Olmedo (CA Platges de Castelló) en 400m, Enrique Herreros (FC Barcelona) en 1.500m, Luis Salort (Go Fit Athletics) i Kevin Sánchez (CA Platges de Castelló) en 60m tanques, Álvaro Martínez (CA Platges de Castelló) i Claudia Conte (CA Platges de Castelló) en salt d'alçada, Cristian Nelito (CA Alacant) en triple salt i Vicente Navarro (CE Colivenc) en heptathlon.

Per: Alfredo Repollés

Foto: Del. Salamanca

LINKS