FITXA NOTÍCIA
27/11/18
Eric Peñalver y Laura Méndez vencen en Vinaròs/Eric Peñalver i Laura Méndez guanyen a Vinaròs
Eric Peñalver i Laura Méndez guanyen a Vinaròs

El passat cap de setmana va tindre lloc la tercera prova puntuable del Circuit Autonòmic de camp a través. El Cross de Vinaròs va congregar a molts dels millors especialistes de sobre esta superfície de la Comunitat Valenciana i fon un èxit. La climatología acompanyà durant tot el matí fins a arribar a l'última prova on l'aigua va convertir en un fangar el recorregut donant-li així un punt més d'èpica a la carrera.

En la categoría sènior masculina el més ràpid va ser Eric Peñalver (CA Platges de Castelló) que parà el cronòmetre en 29:55 en els 9,5 quilòmetres de traçat. Darrere d'ell completaren el podi Muhammad Ayman Stitou (Delta València CA) amb 29:59 i Iván Portolés (Urban Running Castelló) amb 30:03.

En categoría sènior femenina cap corredora va poder superar a Laura Méndez (CA Platges de Castelló) que entrà en meta amb un temps de 26:04 en els 7.500 metres de recorregut. Darrere d'ella entraren Raquel Landín (Añares-Rioja) amb 26:48 i Julia Font (Ekuon Sport Team) amb 27:00.

Per: Carlos Domingo