Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
20/06/19
Fatima Diame y Alexis Sastre en los Juegos Europeos/Fatima Diame i Alexis Sastre en els Jocs Europeus
Fatima Diame i Alexis Sastre en els Jocs Europeus

La localitat bielorrusa de Minsk acull a partir d'este diumenge (23 de juny) el programa d'atletisme dels Jocs Europeus, on Espanya desplaça una expedició composta per 21 atletes (11 dones i 10 hòmens), dos de la Comunitat Valenciana. En la fossa de llargada la saltadora Fatima Diame del València Esports i en salt d'alçada el benicarlando Alexis Sastre Del CA Platges de Castelló.

El campionat es disputa en un format diferent del acostumats en les competicions per equips, cada país realitzarà huit proves i un relleu mixt final que competirà amb hándicap de 0.33 segons per cada punt de diferència aconseguit en les proves individuals, que atorgarà el temps de separació en l'eixida de cada selecció en el relleu final compost per quatre postes (200, 400, 600 i 800 metres), el combinat que s'impose en el relleu serà el vencedor de la competició.

També destaca el format de participació en les proves de concursos, on els atletes s'enfrontaran en la modalitat d'un contra u. 

Per: Alfredo Repollés

LINKS