Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
11/06/19
Inscríbete en la escuela de la FACV/Inscriu-te en l'escola de la FACV
Inscriu-te en l'escola de la FACV

Com és tradició, en el mes de juny la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana obri el termini de matriculació de la seua escola, en esta ocasió per al curs 2019/2020, que donarà començament el pròxim 1 d'octubre i s'impartirà en les pistes d'atletisme de l'Estadi Túria de València, amb  la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València i emmarcada en el programa esportiu de l'Ajuntament de València.

Per a esta temporada la FACV oferta 14 grups d'entrenament distribuïts per edats i amb una quota de matrícula que oscil·la entre 115 i 180 euros. A fi de facilitar la participació en la mateixa, l'alumnat podrà optar a diferents bonificacions de la Fundació Esportiva Municipal en funció dels acords i requisits establits.

Una important oferta acadèmic esportiva per als que vullguen iniciar-se en l'atletisme, així com per a aquells jóvens que desitgen continuar amb la seua formació esportiva, amb classes impartides per tècnics titulats en horaris adaptats al calendari escolar, que conclouran a finals del mes de maig, i amb l'al·licient de poder participar en un ampli palmito d'activitats complementàries i competicions que es duen a terme en cap de setmana al llarg de la temporada.

La matrícula pot realitzar-se en la plataforma de formació de la web de la Federació Valenciana d'Atletisme, i romandrà oberta durant tot el curs escolar per a facilitar noves incorporacions.

Més informació en la convocatòria, en l'email sectecnica@facv.es o en el telèfon de contacte 96 385 95 08 (extensió 12).

Per: Alfredo Repollés

Foto: Tina Roberts

LINKS