Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
12/02/20
Intensa agenda atlética en las pistas del Lluís Puig /Intensa agenda atlètica en les pistes del Lluís Puig
Intensa agenda atlètica en les pistes del Lluís Puig

L'Estadi Lluís Puig acull este dissabte el Campionat Autonòmic Individual Absolut, la prova més important del calendari hivernal baix sostre de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Enguany compta amb una inscripció de 367 atletes (189 hòmens i 178 dones) vestint els colors de 60 clubs. L'esquadra més nombrosa correspon al CA Platges de Castelló amb 65 inscrits (35 dones i 30 hòmens), seguit del CA Safor Teika amb 44, València Club d'Atletisme amb 42 i CA Torrent amb 34.

El campionat començarà a les 16 hores amb les semifinals de 60 metres llisos i triple salt masculí, i els salts d'alçada i perxa femenins. L'última prova del programa (20:30 hores) també tindrà lloc en la recta de velocitat amb la disputa de les finals “A” i “B” de 60 metres tanques masculí.

L'open valencià serà una de les  últimes oportunitats per a aconseguix la mínima de participació al Campionat d'Espanya Absolut que es disputarà el pròxim 28 de febrer i 1 de març  en Ourense.

Campionats interprovincials sub12 i sub16

La matinal del dissabte en la instal·lació valenciana tindrà com a protagonistes a les futures estreles de l'atletisme, amb la celebració a partir de les 11 hores de l'encontre interprovincial sub12 (alevins) que reunirà a les seleccions  d'Alacant, Castelló, València i Regió de Múrcia, competició emmarcada dins del calendari dels Jocs Esportius  de la Comunitat Valenciana.

El diumenge a partir de les 11 hores serà el torn del quadrangular sub16 (cadets) on participaren les mateixes esquadres en un encontre a dos atletes per selecció, podent realitzar cada atleta un màxim d'una prova individual i un relleu.

Per: Alfredo Repollés

LINKS