Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/09/19
Italia acoge el Campeonato de Europa Máster/Itàlia acull el Campionat d'Europa Màster
Itàlia acull el Campionat d'Europa Màster

Després del descans estival l'agenda atlètica màster reprén la seua activitat, del 5 al 15 de setembre se celebra en les localitats italianes de Jesolo, Caorle i Eraclea, el campionat d'Europa a l'aire lliure. A la cita continental acudixen prop de 4.500 atletes en representació de 43 països, l'expedició espanyola està formada per més de 300 esportistes, 19 de la Comunitat Valenciana (13 hòmens i 6 dones).

Figuren inscrites, Eva Gadea del Catarroja UE (llargada i triple),  Blanca Gonzalez del CA Joventut Atlètica Elx (400m i tanques baixes),  Olga Lamelas del CA Platges de Castelló (javelina), Mª Ángeles Ruiz del CA Safor Delikia Sport (1.500m), Claudia Schlie del CA Sant Joan (heptathlon) i Eva Sorli del CA Platges de Castelló (heptathlon).

En categoria masculina, Miguel Angel Carvajal del CA Platges de Castelló (5km marxa, 10km marxa i 20km marxa), Manuel Cortes (100m), Vicente Diego del Catarroja UE (100m i pes), Andrés Gilabert del CA La Nucia (800m), Viacheslav Gronskiy del CA Millennium Torrevieja (decathlon), Valeriy Kuzmichev del CAB Mircasport-Urban (Decathlon i tanques altes), Gaspar Mateu del CA Fent Camí Mislata (perxa), Daniel Mira del Catarroja UE (200m i 400m), José Mocholí del Catarroja UE (800m i 1.500m), Vicente Peralta del Catarroja UE (100m i 200m), Rafael Pons del CA Crevillent (5.000m i camp a través), Rafael Rallo del CA Platges de Castelló (pentathlon de llançaments) i Jorge Sanchez del Camisetes Econòmiques Elda (decathlon).

Per: Alfredo Repollés

LINKS