Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
13/06/16
Juventúd Atlética de Elche asciende a División de Honor/Joventut Atlètica d'Elx ascendix a Divisió d'Honor
Joventut Atlètica d'Elx ascendix a Divisió d'Honor
Este mes està oferint grans notícies per als equips de la Comunitat Valenciana, en esta ocasió de la mà del Joventut Atlètica d'Elx, un dels clubs històrics del nostre atletisme i més concretament de l'alacantí, on s'ha convertit en un referent a l'aconseguir el subcampionat d'Espanya femení en Primera Divisió, aconseguint l'ascens a la màxima categoria de l'atletisme nacional, on la pròxima temporada militarà junt amb les dos millors esquadres del moment, el València CA, vigent campió d'Espanya, i Platges de Castelló, subcampió 2016.

L'encontre va tindre lloc el dissabte a Burgos, en una renyida final que es van adjudicar les xiques del Súper Amara BAT (111,5) per tan sols un punt i mig respecte a les elxanes que van finalitzar en el segon lloc (110), una plaça que els ha permés classificar segones de la taula i per tant promocionar de categoria.

A títol individual quatre han sigut les victòries de prova càrrec d'atletes del JAE, 3000m'obstacles Paloma Sanchez (10:51.67),  400m tanques Aina Fornes (1:02.55), triple bot Sanae Zouine (12,07 vv +0.0) i llançament de disc Roxana Martinez (44,85).

L'altre conjunt de la nostra Comunitat que entrava en lliça en Primera Divisió este cap de setmana era el club d'atletisme Silla en l'encontre per la permanència que s'ha disputat en l'Estadi Túria de València, i on l'equip siller ha conclòs sext amb 85 punts, una  classificació que li situa en plaça de descens (15é).

Per: Alfredo Repollés.
LINKS