Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
24/04/20
Juan Roig dobla la inversión en el Proyecto FER /Juan Roig dobla la inversió en el Projecte FER
Juan Roig dobla la inversió en el Projecte FER

La Fundació Trinidad Alfonso ha decidit pràcticament doblar l'ajuda als integrants del Projecte FER 2020. Juan Roig, President de la Fundació, destinarà del seu patrimoni personal una quantia extra de més de 800.000 € addicionals per a accelerar la tornada a la normalitat. L'objectiu no és un altre que motivar els esportistes del Projecte FER perquè recuperen, com més prompte millor, el seu estat físic i siguen capaços d'aconseguir i, inclús, superar els seus nivells de rendiment esportiu previ al confinament provocat per la crisi sanitària del COVID-19.

Esta iniciativa, denominada ‘FER +' (‘Fer mes', o ‘Fer més', en castellà) es dividix en dos partides. D'una banda, es destinarà una bossa de més de 700.000 € afegits per a esportistes del Projecte FER. A esta quantia podran tindre accés els 142 esportistes de l'octava edició del projecte, que destinen eixe suport, finalista i econòmic, a dos partides molt concretes: 1) material esportiu adquirit o llogat; o 2) desplaçaments amb motiu de competicions o concentracions, i el cost dels quals assumisca el propi esportista. Amb esta nova aportació els esportistes comptaran amb un total de 1.750.000 €, entre la quantia directa de les beques anunciades el passat 7 d'abril i la quantitat econòmica afegida d'este ‘FER +'.

La segona partida anirà orientada als 21 integrants del programa FER Entrenadors i ascendix a 100.000 €. Els preparadors podran acollir-se a esta iniciativa de 'FER +' que destinen les ajudes finalistes contemplades a desplaçaments a concentracions o competicions, i el cost de les quals assumisca el propi entrenador.

“En la presentació del Projecte FER del passat 7 d'abril ja vam dir que mantindríem les beques dels nostres esportistes de cara a l'any que ve. Hui aprofitant que estem just a 15 mesos de l'inici de la cita olímpica, fem un pas més amb la creació d'una bossa d'ajuda extraordinària per a ells. Ha sigut una idea impulsada personalment per Juan Roig, el President de la Fundació, per a incentivar als esportistes i motivar-los perquè, com més prompte millor, recuperen la seua millor forma física. I si poden tornar amb més força, molt millor. Estem vivint unes setmanes complicades pel confinament i sabem que ells estan fent un gran esforç per a no quedar-se arrere. Nosaltres volem animar-los que continuen treballant i entrenant perquè #EstoNOtienquePARAR”, va explicar Elena Tejedor, Directora de la Fundació Trinidad Alfonso. Encara que este pla naix per les necessitats pròpies del moment que estem vivint i s'aplicarà immediatament, esta bossa addicional té vocació de continuar també en 2021 i de convertir-se en un suplement per als esportistes que integren el Projecte FER en els pròxims anys.

FER +’ Comptarà amb el suport i l'assessorament del Comité Olímpic Espanyol (COE) i del Comité Paralímpic Espanyol (CPE), entitats que contribuiran a contrastar la veracitat de les sol·licituds i necessitats presentades pels esportistes i els entrenadors.

VIDEOS / AUDIOS
Naix 'FER +'