Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
27/11/19
La Cursa Serra d’Orpesa cierra el Circuito Trail Running 2019/La Cursa Serra d'Orpesa tanca el Circuit Trail Running 2019
La Cursa Serra d'Orpesa tanca el Circuit Trail Running 2019

Diumenge que ve (1 de desembre) finalitza la primera edició del Circuit Autonòmic de Trail Running De la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana Amb la celebració de la Cursa Serra d'Orpesa. La carrera va haver de suspendre's en la seua data inicial (15 de setembre) per causes meteorològiques i este cap de setmana reunix a més d'un centenar d'atletes, ampliant el nombre d'inscrits respecte a l'edició anterior.

La prova començarà a les 9 del matí, discorre per pistes forestals i sendes locals del terme castellonenc amb una distància de 16,5 quilòmetres, el recorregut compta amb un desnivell positiu de 565 metres i acumulat d'1.130 metres, amb una altura màxima de 400 metres.

El circuit de la Federació Valenciana va començar el seu camí en el mes de juny amb el Trail Nocturn Aguamarga, ha recorregut les tres províncies de la Comunitat amb un calendari de 6 proves i quatre categories puntuables (masculines i femenines).

Els primers classificats de la puntuació final rebran els trofeus que acrediten ser els millors de l'edició 2019 junt amb un lot de material esportiu. El lloc en el rànquing també serà decisiu per a perfilar la selecció valenciana que participe en el Campionat d'Espanya de Trail RFEA 2020.   

Per: Alfredo Repollés

LINKS