Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/12/18
La Diputación de Alicante convoca los Premios del Deporte 2018/La Diputació d'Alacant convoca els Premis de l'Esport 2018
La Diputació d'Alacant convoca els Premis de l'Esport 2018

La Diputació Provincial d'Alacant ha convocat els Premis Provincials de l'Esport, que busquen reconéixer el treball i esforç de clubs, tècnics i esportistes alacantins al llarg de l'any.

Uns guardons dotats amb una línia d'ajuda de 36.400 euros, que tenen per objectiu, recolzar els esportistes de la província i posar en valor el gran treball realitzat al llarg de la temporada passada.

Els premis d'esta edició s'atorgaran pels èxits i resultats de la temporada 2018, i  es donaran a conéixer a mitjan any que ve durant el transcurs de la tradicional gala que se celebrarà en l'ADDA.

S'establixen les categories de Millor Esportista, masculí, femení i discapacitat, així com Millor Club, amb una dotació de 7.260 euros. L'ens provincial també reconeixerà al Millor Esportista Promesa i al Millor Tècnic amb 3.680 euros en cada un dels casos.

Les bases també contemplen l'entrega d'una o diverses Mencions Especials -sense dotació econòmica- que es concediran a tècnics o directius alacantins. Les candidatures per a esta categoria podran presentar-se exclusivament per l'Associació de la Premsa Esportiva i per la Comissió Informativa de Cultura i Esports de la Diputació d'Alacant.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la província.

Per: Alfredo Repollés

ARXIUS PDF
LINKS