Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
25/07/19
La FACV convoca cursos de monitor y entrenador de atletismo/La FACV convoca cursos de monitor i entrenador d'atletisme
La FACV convoca cursos de monitor i entrenador d'atletisme

Continua l'agenda formativa de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, que en col·laboració amb la Federació Espanyola d'Atletisme i els respectius ajuntaments ha convocat en les seues tres províncies cursos en les modalitats de monitor nacional, entrenador de club (nivell II) i entrenador nacional (1a fase).

El nivell de Monitor Nacional d'Atletisme s'impartirà en les localitats de Sagunt, Castelló i Petrer/Elda, les tres accions formatives donaran començament el pròxim 7 de setembre, podent-se realitzar les inscripcions fins al dimecres 3 de setembre. La duració del curs és de 400 hores (130 lectives), i entre els objectius cal destacar la competència de dominar les tècniques bàsiques en atletisme per al desenrotllament de les tasques d'iniciació a l'esport, concretar la sessió d'ensenyança-aprenentatge adequant-se al grup i les condicions materials, i  intervindre en l'organització i desenrotllament tècnic de competicions.

El curs d'Entrenador de Club (nivell II) es realitzarà en dos seus, Alacant i Sagunt, l'inici està previst el 4 d'octubre, desenrotllant-se en caps de setmana, amb una duració total de 480 hores (280 lectives), podent-se realitzar la matrícula fins al dimarts 2 d'octubre. El pla d'estudis s'estructura en dos grups de matèries, el bloc general, compost per les assignatures de caràcter científic, i el bloc específic d'atletisme que està format per aquelles matèries relacionades amb els aspectes científics, tècnics, tàctics i reglamentaris d'este esport.

La localitat valenciana de Sagunt serà l'única seu on s'organitze el curs d'Entrenador Nacional d'Atletisme (1a fase), que s'impartirà a partir del 18 d'octubre amb una duració mínima de 600 hores teòric - pràctiques, es podran tramitar les inscripcions fins al dimecres 16 d'octubre. La formació té com a objecte, planificar i dirigir l'entrenament d'esportistes i equips, coordinar l'activitat dels entrenadors de nivell inferior, participar en la formació d'entrenadors, gestionar les escoles de tecnificació esportiva, i promoure i participar en l'organització i desenrotllament de competicions.

Per a major informació, consultar les bases de les convocatòries o posar-se en contacte amb la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana (Tel. 96 385 95 08 – Extensió 14 / areatecnica@facv.es).

Per: Alfredo Repollés

LINKS