Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
20/11/19
La FACV convoca el II Circuito de Trail Running/La FACV convoca el II Circuit de Trail Running
La FACV convoca el II Circuit de Trail Running

La temporada 2018/2019 està arribant a la seua fi i la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana perfila el seu calendari 2020 amb la convocatòria del II Circuit Autonòmic de Trail Running. Igual que en la primera edició estarà compost de 6 a 8 proves que es disputaren en les tres províncies, i constarà de quatre categories puntuables,  màster, senior, sub23 i sub20 (masculines i femenines).

Per a formar part del mateix la carrera ha de realitzar-se entre l'1 de gener i el 31 de desembre del 2020, tindre una distància mínima de 10km amb un desnivell mínim de 300m positius i una distància màxima de 50km amb un desnivell màxim de 2.500m positius. Es tindrà en compte que els recorreguts transcórreguen majorment per sendes autoritzades o pistes forestals, permetent-se que el tram inicial (eixida) i final (meta) de la prova siguen asfaltats. 

Amb l'objectiu d'impulsar l'especialitat dins del calendari, la Federació Valenciana ha publicat les bases amb la possibilitat que els organitzadors puguen sol·licitar la inclusió de la seu prova en el circuit abans del 20 de desembre del 2019.

Per: Alfredo Repollés

LINKS