Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
25/09/19
La FACV pone en marcha el Programa de Tecnificación 2020/La FACV posa en marxa el Programa de Tecnificació 2020
La FACV posa en marxa el Programa de Tecnificació 2020

La Federació  d'Atletisme de la Comunitat Valenciana convoca el Programa de Tecnificació 2020, que en esta ocasió integra tres àrees d'actuació, centre d'estudis, beques CTD Petxina i línia d'ajudes econòmiques. El programa compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Esports, l'Ajuntament  de València i la  Fundació Esportiva Municipal de València.

El projecte educatiu del Centre d'Estudis IES Conselleria de València està destinat a atletes d'elit que cursen estudis en 1r i 2n de batxillerat en les modalitats d'humanitats, ciències socials i científic-tecnològic, i té per objectiu compatibilitzar la pràctica esportiva amb els estudis previs a l'accés a la universitat.

Conjuntament es convoquen les Beques CTD Petxina en quatre modalitats, externa, per a aquells esportistes que residisquen en la capital del Túria, externa amb menjador,  destinada a facilitar l'entrenament i estudi als atletes que realitzen de manera habitual una doble sessió d'entrenament en el Centre de Tecnificació, que està compost pel complex esportiu-cultural, la residència ‘Petxina', l'estadi d'atletisme del Túria i les pistes del velòdrom ‘Lluís Puig', externa amb allotjament i menjador, encaminada  a evitar llargs desplaçaments diaris dels esportistes majors d'edat amb sessions dobles d'entrenament en el CTD i la residència habitual este del qual situada a més de 50 quilòmetres de la ciutat de València, i interna en residència,en el mateix àmbit de l'anterior. De cara a la coordinació del programa, la Federació Valenciana d'Atletisme assignarà un tècnic/a titulat als atletes becats.

Com en edicions anteriors es mantenen quatre línies d'ajudes, les destinades a cobrir desplaçaments a competicions nacionals i internacionals d'atletes i/o tècnics que prenguen part en este tipus d'esdeveniments de rellevància, en segon lloc les encaminades a cobrir gastos ocasionats per les concentracions que els esportistes duguen a terme, i en tercer, les destinades a gastos mèdics que milloren el rendiment esportiu, a estes ajudes se suma la possibilitat de sol·licitar en el Centre Mèdic de Cheste reconeixements mèdics amb proves d'esforç. 

La convocatòria amb tots els detalls del programa es troba disponible en la web de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Per: Alfredo Repollés

LINKS