Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
10/10/19
La Sanitas Marca Running Series hace escala en Valencia/La Sanitas Marca Running Series fa escala a València
La Sanitas Marca Running Series fa escala a València

Este diumenge el circuit Sanitas Marca Running Series arriba a València després del seu pas per Saragossa i Alacant, com en edicions anteriors la carrera es troba inclosa en el calendari oficial de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, les següents etapes estan previstes a Gijón (20 d'octubre) i Madrid (17 de novembre).

La eixida tindrà lloc en l'avinguda Tarongers a les 9 del matí, la prova discorre per un circuit homologat de 10 quilòmetres, amb un perfil pla que recorre els carrers de la capital valenciana, on es podrà disfrutar del litoral llevantí en el tram de la platja de la Malva-rosa.

Des de la 10 fins a les 13 hores els més menuts de la casa, amb edats compreses entre 3 i 16 anys, podran accedir a la zona Sport & Family on es podran practicar cinc activitats esportives, salt d'alçada, bàsquet, tenis, rugbi i ‘el chutómetro' de futbol, també se celebraran a partir de les 11 hores carreres infantils en l'àrea d'eixida i meta.

Una opció per a disfrutar de la carrera a peu, millorar els registres personals, i preparar la participació en el Mig Marató i Marató de València Trinidad Alfonso EDP.

Per: Alfredo Repollés

Foto: Organització

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
La Malva-rosa i 10 quilòmetres per volar