Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
07/12/18
La cantera de la marcha española se mide en Guadix/La pedrera de la marxa espanyola es medix a Guadix
La pedrera de la marxa espanyola es medix a Guadix

La marxa en ruta sempre ha sigut un dels punts forts de l'atletisme espanyol i la pedrera continúa traient campions temporada rere temporada. Demà dissabte la localitat granadina de Guadix vorà competir pels seus carrers a lo més destacat del futur de la marxa nacional ja que allí tindrà lloc el VIII Campionat d'Espanya de marxa d'hivern de promoció. En lliça estaràn els títols en les categoríes Sub16, Sub18 i Sub20 i en elles la Comunitat Valenciana tornarà a estar magníficament representada. 


Seràn 16 els atletes amb llicència FACV que prenguen part en esta competició. D'estos hi haurà deu de la província de València, cinc representants de Castelló i un d'Alacant. A més els nostres comptaràn amb opcions de lluitar per les medalles en cada una de les proves amb possibilitats reals de fer-se amb algún dels títols. Les proves constaràn d'un recorregut de 5.000 metres en les tres categoríes masculines i femenines excepte la Sub16 de dones que constarà de 3.000.

Per: Carlos Domingo
Foto: ORG

LINKS