Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
11/06/19
La playa de Gandia celebra su 10K nocturna/La platja de Gandia celebra la seua 10K nocturna
La platja de Gandia celebra la seua 10K nocturna

Hi ha carreres que tenen quelcom especial, si sumem un espectacular circuit junt amb el mar, el fosquejar, i l'organització a càrrec d'un club amb solera en una ciutat estretament vinculada amb l'atletisme, tenim la combinació perfecta per a la pràctica del running, ens referim a la 10KN de la Platja de Gandia Trasmediterránea, que este dissabte (15 de juny) celebra el seu octau aniversari.

Una important companyia naviliera, Trasmediterránea, ha volgut unir les seues forces al CA Safor Delikia Sport, organitzador de la prova, i a l'Ajuntament de Gandia, convertint-se en el principal patrocinador de l'esdeveniment, que un any més vol honrar la memòria de Toni Herreros, destacat dirigent del club gandià.

La carrera forma part del calendari oficial de la Federació Valenciana d'Atletisme, amb eixida a les 21.30 hores des del carrer Clot de la Mota, milers de corredors podran disfrutar d'un traçat que té com a al·licient el passeig marítim de la localitat, on està situada la meta, el circuit està homologat per la Federació Espanyola d'Atletisme, garantint així la validesa oficial dels temps. La inscripció es troba oberta fins a la mitjanit d'este dimecres (12 de juny) en la web de la prova.

El passat 30 de maig es va presentar en societat de la mà de la regidora d'Esports en funcions de Gandia, Lydia Morant, el president del CA Safor, Vicent Boscà, i el responsable comercial de la zona de llevant de Trasmediterránea, Eduardo Tallada.

Morant, va tindre paraules d'agraïment per al CA Safor Delikia Sports pel gran esforç que suposa una  organització com esta, “per la seua doble aposta fomentant l'esport i del turisme, ja que este 10K atrau a moltíssima gent a la platja de Gandia”. Va destacar que la carrera compta amb nombrosos participants que aprofiten per a conéixer la platja de Gandia.

Boscà, va ressaltar que es tracta de la carrera del circuit provincial amb més participació femenina, un 30% del total, “una visibilitat de la dona en l'esport”, i va agrair la implicació de col·laboradors i voluntaris en l'esdeveniment, en especial a Trasmediterránea, “quelcom que demostra que la carrera està consolidada i aporta un plus de qualitat a la ciutat”.

Per la seua banda, Tallada, va explicar que Trasmediterránea està immersa a recolzar grans causes, una d'elles és l'esport, “amb les carreres populars en auge”, i va expressar el seu agraïment a l'ajuntament, “amb el que esperem anar de la mà molt de temps recolzant iniciatives, perquè Gandia és un nucli importantíssim per a nosaltres per a connectar amb les illes Balears”.

Una cita imprescindible per als amants del running.

Per: Alfredo Repollés

Foto: Àlex Oltra

LINKS