Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
23/02/16
La selección escolar de campo a través acarició el podio/La selecció escolar de camp a través va acariciar el podi
La selecció escolar de camp a través va acariciar el podi
Burgos va acollir diumenge passat el Campionat d'Espanya de Camp a Través Cadet i Juvenil per Autonomies en edat escolar, junt amb el Nacional Universitari de l'especialitat, on es van donar cita els millors especialistes en esta disciplina en una gran jornada d'atletisme que va reunir a més de set-cents atletes en el circuit de Fuente Prior situat en el parc Fonts Blanques.

En la prova de dones cadets la Federació Valenciana va aconseguir la quarta plaça per equips amb 77 punts, on va destacar Julia Whittehead  (CA Sant Joan) al penjar-se la medalla de bronze, la segona fondista de la Comunitat a creuar la línia de meta va ser Alicia Ábalos (València Terra i Mar) que va finalitzar 14a, li van seguir, Nara Elipe (Platges de Castelló) 16a, Lorena Perales (Atletisme Xativa) 44a, Judith Camañes (Promeses Villena) 57a i Emma Gómez (Platges de Castelló) 70a.

En la carrera cadet masculina la FACV va aconseguir plaça de finalista, al realitzar un octau lloc amb una puntuació de 140, l'equip va estar format per Miguel Angel Martínez (Atletisme Dolores) 7m, Pedro García (Platges de Castelló) 24é, Nicolás Azorín (Vall d'Albaida) 42é i Miguel Marín (Atletisme Crevillent) 67é.

Els juvenils xics van classificar onzens amb 186 punts, l'esquadra de la Comunitat va comptar amb la participació de Luis Salvador (Platges de Castelló) 37é, Jaume Albarañez (Platges de Castelló) 43é, Faysal Hachad (Platges de Castelló) 46é i Sergio Desfilis (València Terra i Mar) 64é.

En juvenils xiques la selecció valenciana va repetir l'onzé lloc per autonomies amb 178 punts, amb l'actuació de Marina Grau (Atletisme Dolores) 14a, Claudia Sanz (Platges de Castelló) 47a, Lucía Botija (La Rabosa) 54a, Sofía Cambra (Vall d'Albaida) 63a i Inmaculada Llorca (Vall d'Albaida) 83a.

Quant al campionat universitari, el fondista Víctor Ruiz que va vestir els colors de la UJI de Castelló va aconseguir la medalla de bronze, en una carrera on la Universitat de València va pujar al tercer caixó del podi per equips amb un total de 60 punts.

Per: Alfredo Repollés.
ÀLBUM DE FOTOS
LINKS