Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
16/04/20
Las Escuelas Deportivas de Valencia continúan su actividad en casa/Les Escoles Esportivas de València continuen la seua activitat a casa
Les Escoles Esportivas de València continuen la seua activitat a casa

Les Escoles Esportives de València, un programa d'esport en edat escolar organitzat per les federacions i altres entitats esportives de la ciutat en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de València, han elaborat una programació adaptada amb la finalitat de mantindre actius als escolars confinats en les seues casa per l'estat d'alarma (COVID 19).

En estes activitats participen més 7.000 escolars de la ciutat de València, d'edats compreses entre els 4 i els 18 anys, la majoria practiquen esport en els més d'un centenar de centres escolars de la capital valenciana.

Els tècnics esportius encarregats d'impartir habitualment les classes esportives en les instal·lacions dels centres d'ensenyança i en poliesportius municipals, han preparat activitats per a continuar treballant i aprenent a casa amb l'esport.

Entre les accions del programa s'inclou l'atenció a l'alumnat per mitjà del correu electrònic i Whatsapp, vídeos, videoconferències en diferents plataformes (Instagram, Skype, …), i interactuar amb tota la família amb l'objectiu d'involucrar-los en la continuïtat de l'aprenentatge esportiu dels seus fills. 


Foto: Eva Rubio