Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/11/19
Laura Méndez y Víctor Ruiz, vencedores del cross de Vinaròs/Laura Méndez i Víctor Ruiz, vencedors del cross de Vinaròs
Laura Méndez i Víctor Ruiz, vencedors del cross de Vinaròs

Una de les proves més longeves del calendari de camp a través de la Comunitat Valenciana es va celebrar diumenge passat en la localitat castellonenca de Vinaròs, enguany va complir el seu 28é aniversari amb una important presència d'especialistes d'esta disciplina atlètica, sent el segon cross puntuable del Circuit Autonòmic de la FACV i la prova inaugural del IV Circuit de la Diputació de Castelló.

La victòria en categoria Senior va correspondre a dos atletes del CA Platges Castelló, Laura Méndez  i Víctor Ruiz, en la carrera sub23 els primers atletes de la Comunitat a creuar la línia de meta van ser Elena Ramos (CA Silla) i Kevin Guerri (CA Alacant), el triomf en la categoria màster se'l van adjudicar Mª Isabel Arenos (CE Vinaròs) i Ruswell Rodriguez (Delta València CA). 

Els fondistes del CA platges Es Castelló van aconseguir imposar-se en sub20 i sub18, en la primera categoría les victòries van vindre de la mà de Nara Elipe i Abdelmonim El Khayami, en la segona els vencedors van ser María López i Sami Neffat. La competició també va comptar amb carreres per a atletes ‘populars', en esta ocasió al màxim alt del podi van pujar Nuria Conejos (Delta València CA) i Guillem Segura (CE Vinaròs).

El Col·legi Diputació de Castelló va aconseguir el doblet en la prova sub14 amb Nadia Soto i Hugo Pérez, el centre castellonenc també es va penjar l'or en la categoria sub12 gràcies a la victòria de Carmen García, mentres que en  xics el primer lloc va ser per a Jorge Lluch (CA The Kenyan Urban Way). La classificació dels Jocs Esportius sub16 la van encapçalar Alicia Gonzalez (CA Silla) i Didac Molla (CA Platges de Castelló).

Diumenge que ve (1 de desembre) el Circuit de Cross de la Comunitat Valenciana Roman en terres castellonenques amb la disputa del XXII Cross Mare de Déu de Gracia a Vila-real.

Per: Alfredo Repollés

Foto: CA Platges de Castelló

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Cross Ciutat de Vinaròs 2019